“Лудо Младо” във ВАРНА!

ВАРНА, ГОТВИ СЕ!
ИДВА “ЛУДО МЛАДО” НА ДЕСИ ДОБРЕВА

На 22 юни – само месец след премиерата в София, Деси Добрева ще представи “Лудо Младо” в родната си Варна, от 19:30 часа в Двореца на културата и спорта.

На сцената в зала “Конгресна” Деси Добрева ще излезе такава, каквато не сме я виждали досега, заедно с най-добрите: танцьорите от трупата на Нешка Робева, прекрасните гимнастички от клуб “Левски” и виртуозния 15-членен бенд – в една уникална смесица на фолклор, джаз, рок, госпъл, събрана в неповторим музикално-танцов спектакъл!

В програмата на концерта са включени емблематични песни като “Лудо младо”, “Катерино моме”, “Джоре дос”, “Песен на Червената шапчица”, “Една българска роза”, “Девойко, мари хубава”, “Дилмано, Дилберо” и още, и още. На сцената се редуват бурни хороводни картини с нежни феерични самодиви, под акомпанимента на пулсиращия ритъм на Димитър Семов (ударни), кадифения контрабас на Борис Таслев, виртуозните китари на Ангел Демирев и Щерион Пилидов, джазменските акорди на Юлиан Янев (клавишни), огнения акордеон и разтапящ глас на Нено Илиев (Романено Проджект), родопската гайда на Добри Рахнев, невероятната брас секция на Михаил Йосифов (тромпет), Велислав Стоянов (тромбон) и Димитър Льолев (саксофон), романтичния кларинет на Димитър Тишев, вълшебното виолончело на Нора Калчева, омайните вокали на Елена, Христина и Райна. Ще бъдете пренесени за момент и в темпераментния жанр на фламенкото… И още, и още…

Не пропускайте един спектакъл, подготвен с много любов за ВАС – зрителите!

Билети: на касата на ДКС и в мрежата на www.ticketportal.bg
http://www.ticketportal.bg/podujatie_search.asp?ID=44417

Facebook събитие:

https://www.facebook.com/events/882956181906111/

Share:

Leave a Reply