Пълдин Етно фест – отмяна

Пълдин Етно фест – отмяна

Концертът на Деси Добрева няма да се състои

На 19.11.2020 в 12:53. получихме следното съобщение от организаторите на Пълдин Етно фест – Концерт на Деси Добрева и Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, ТОП АРТИСТ АРТ ЕООД:

“Уважаеми приятели,

С оглед на сложната епидемиологична ситуация в страната, заболяването на част от музикантите, наложените забрани за провеждане на многолюдни събития, и притесненията на мнозина да присъстват на групови събирания, с голямо съжаление обявяваме, че планираните за 25.11.2020 концерт на Деси Добрева и 26.11.2020 концерт на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени няма да се състоят.

Билетите може да върнете в ИВЕНТИМ.

БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА РАЗБИРАНЕТО ,ПАЗЕТЕ СЕ И ДО СКОРО!”

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. “6-ти септември” 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

– с кредитна карта – трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ – София, ул. “6-ти септември” 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

– с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. “6-ти септември” 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 19.01.2021

Share:

Leave a Reply