Деси Добрева водеща в „Музика безкрай“ по БНТ 1

Деси Добрева посреща големите български звезди в „Музика безкрай“ по БНТ 1

Талантливата певица е водеща на новото предаване на обществената телевизия, което стартира на 15 септември. Интересни истории, откровени разговори и красива българска музика в изпълнение на най-големите български звезди под акомпанимента на Дани Милев и бенда му ще посрещат зрителите на БНТ всяка сряда от 21:00 ч.

Водещ на музикалното шоу е чаровната и талантлива певица Деси Добрева.

„Щастлива съм, че мога да бъда част от този прекрасен формат, в който ще представим най-доброто от българската популярна музика. Вълнувам се от предстоящите срещи с легендарните наши изпълнители и нямам търпение да кажа „Добър вечер!“ от сцената на „Музика безкрай!“”, споделя Деси Добрева.

В „Музика безкрай“ бенд от изявени музиканти с ръководител Дани Милев ще съпровожда певците. Зрителите на Българската национална телевизия ще могат да се насладят на непринудена артистична атмосфера, в която водещата ще разговаря откровено с гостите, но и ще ги изненадва.

Любими песни, веселие и емоционални откровения за богатата история на популярната музика и бъдещето ѝ ще превръща всяка сряда вечер по БНТ в празник.

Гледайте „Музика безкрай“ всяка сряда от 15 септември, 21:00 часа по БНТ 1.

Следвайте Деси Добрева:

https://www.youtube.com/DesiDobrevaOfficial/

https://www.facebook.com/DesiDobrevaOfficial/

https://www.instagram.com/DesiDobrevaOfficial/

 

Слушайте Деси Добрева:

Spotify: https://spoti.fi/3ymq4uT

AppleMusic: https://apple.co/3oLzJbj 

Deezer: https://bit.ly/31XhOFy 

Tidal: https://bit.ly/3pV5MEW

Share:

Leave a Reply